View Single Post
Old 11-11-2012, 11:56
Surranohalal's Avatar
Surranohalal Surranohalal is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 65%

Quote:
Originally Posted by Pirostraktor View Post
Szerintem elég sokat. Meglátásom szerint azért van jelenleg kevés akció, mert nem tudsz vinni semmit majdnem, mert minden piacon van, vagy az esetleges kliens egy full seregcserével simán kivéd. Esetleg az elhozott javaknak az értéke csekély.

Ha csak 20%ot tudsz kitenni piacra, te egy szöviben hogy tartanád pl. a nyerset? A hadi országban bent, amit simán el lehet lopni és azonnali hatásfokú, vagy tartanál egy tolit a szöviben, akihez át van minden cuccolva, és sereggel lehet zargatni, amire van idő reagálni.

Szerintem minden szövi szívesen tartana ezért egy tolit és mint írtam a lényeg a toli feltörése lenne, onnan tudná az ellen tolisa elhozni az árut. Lenne érdembeli hatása a sok kínlódásnak.

Valószínűleg a 20%os nyerskipiacolás magasabb árakat eredményezne, nem lennének a termelők sem annyira supportolva, és lenne értéke az elhozott javaknak, ergo megérné akciózni.
jelenleg is eszméletlenek az árak és ez öli az akciózást.

viszont most hogy mondod, a gondolatod végigkövetve:
- ha visszajön X egységem teszem azt gazdag vagyok és ez több mint a 20%, akkor elmegy ha nincs férőhely emiatt?
- vagy ha kirakok 20%t, kapok két ütést, másnap elmegy a visszatérő egység egy része mert nem tudom kipiacolni?
- ha visszjaön a nyersi, teszem azt termelek is mert törpe vagyok, szükségszerűen elfolyik? vagy végtelenített rendszerben kell ide oda karavánoznunk?
- ha látom hogy vki épp cserélt sereget, akkor nyugodtan mehetek rá mert kötve a keze úgyse tud cserélni?

ezek a kívánt céljaid?

nyersit speciel leszarnám, ha a tolvaj nyersit lop úgyis muszáj kimennie a piacra és akkor a nap végére simán verhető mert pl délután ráteszek egy szárazvihart már nincs piaca
vagy a tolis országok 20% raktárral szaladgálnának..
Reply With Quote