View Single Post
Old 11-10-2012, 23:56
Dave Dave is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Pirostraktor View Post
Az ötlet a következő: A-n kívül minden portékának maximum x%-át lehessen kitenni egyszerre a piacra, ha az egy bizonyos mennyiségnél nagyobb. A példa kedvéért legyen 20%. Ez vonatkozna seregre, tekercsre, nyersre, tehát mindenre.

Pont, hogy az A csoportban kellene változtatni, mert ott még kevesebb lehetősége van egy felesnek.
Ha nincs seregcsere, akkor szükségtelen a magas kp állomány, akkor arról már le is mondhat a feles..
De például egy korábbi felvetés az jó a megoldásra, hogy egy adott ország piacon lévő cuccából is lehessen lopni. A piac nem feltétlenül a legbiztonságosabb hely az értékes portékának... a piacon is vannak általában tolvajok...
és igen, ez csak az egyik része.. a pénz az pénz. több féle képpen lehet szerezni.

De háborúban is kellene erősíteni a felest, hogy pl faji bónuszként 100%-al magasabb hatásfokú minden ártó tolvaj akció.

élő példa a tegnapi napról: 37k pontértéken 1 pusztítással 65 heki "hever romokban" 1 full sorozat gyújtás -12 ház... és akkor még azt hozzá se számolom, hogy mondjuk lerombolódott barakkok, templomok, kocsmák miatt azonnali seregelvándorlás tovább súlyosbítja a károkat. tehát nem csupán a hetkárok számában van óriási eltérés, de annak anyagi vonzatában is!!!

legalább 2- de inkább 3-szor erősebb tolajakciók kellenének, hogy egalizálva legyen ez az arány. Ja és ugye a tolvaj csak házat gyújthat, de szerintem lehetne választani akár barakkok , vagy hovatovább tanyák raktárak felgyújtását is... az is fontos taktikai elem, hogy az ellátást ill annak utánpótlását elvágjuk az ellenségnél.

És ezzel szerintem még nem értünk a végére. Nekem még mindig nagyon szúrja a szemem, hogy minden más faj kap valami extra védelmet valamivel szemben: óriás a tolvajjal szemben, gnóm , törpe szintúgy. ork: ha kitámad, akkor mindennel szemben kap védelmet... az elf a tornyos íjjakkal erősebb sokkal. de mit kap a félelf? a félelf-től egyszerre kevesebb földet lehetne hozni. mivel ő nem hadizik, így elméletileg fedezni kell, az amúgy is költségesebb és lassabb szemben a földfoglalással ami semmibe nem kerül sé azonnali eredménye van. szóval logikus lenne, ha valamivel védenénk a félelf földjét...
Reply With Quote