View Single Post
  #400  
Old 11-10-2012, 19:38
Akira Akira is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 23
Activity: 0%
Longevity: 63%
Default

Azon töprengek, hogy hogyan lehetne pénzhez juttatni a felest, mármint ténylegesen kp-hez. Bevallom ezt a cseréljük le az árnyat és kapjon x% bankopást dolog annyira nem jön be. Túlságosan is célirányos. Más fajt továbbra sem fog bankok miatt (tolvajokkal) pénzhez juttatni.

Mivel elég ~20 bank, hogy levédje a zsetont mindenfajta megerőltetés és erőlködés nélkül -ami tény-, szerintem illenne a valamit- valamiért elvet alkalmazni. Én egy aktív varázslathoz kötném a bankok pénzvédő képességét. Értem ezt úgy, hogy továbbra is meg kell építeni a szükséges számú bankot de csak az aktív varázslat alatt tudnának védelmet nyújtani azok. Nevezzük ezt bután: Bankkulcsnak.

A hulla gondolom automatikusan megkapná ezt a védelmet valamilyen formában.

A feles -vagy akár az összes többi faj is- kaphatna tolvajakcióként: "varázslók felfedése"-t, ami értelem szerűen a varik készültégét vinné le. Mivel tolvajai kevésbé fáradnak egy magas hekin lévő hadist akinek minimál varija van, könnyen zavarba tudna hozni ha az nem tudná megvédeni a pénzét, mert leesett a varázslat készültség meg nincs rá, hogy visszategye.

Illene a feleshez, mert távolról tudna dolgozni, erőfeszítést is igényelne, nem csak az ölébe hullana az az x%, amit korábban említettek előttem, a kevésbé fáradékony tolvajok miatt még pénzlopásra is maradna ereje. Szövi szinten is jó lenne ha lenne valaki, aki kényelmesen le tudná vinni az ellen varijainak készültségét.

Mindemelett a "gyilokrablástolvajlás"-t is meg kell még erősíteni.
Reply With Quote