Thread: Klán Mnt
View Single Post
Old 11-08-2012, 08:28
vityu vityu is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 90%

Quote:
Originally Posted by Padlócsempe View Post
Azt írod nem reagálsz, miközben reagálsz... (Genius)

Senki nem kérdezett, mégis idejössz arcoskodni, hogy ti aztán nem dobáltok szét, miközben a kisoritok egy sima oda-vissza ütésnél elfokozgat.
Nem tudom, hogy mi a fene bajod van. Régen jóban voltunk, de elszállt az agyad egy kicsit. Nem tudom, hogy emlékeztethetlek-e egyáltalán arra, hogy ez egy játék...

Nem arcoskodni jöttem, hanem hogy elmondjam, hogy ez szerintem sem fair dolog, majd pool által meg lettem célozva egy kijelentéssel, ami nem tetszett, erre jössz, és beugatsz egy olyan dolog miatt, amihez igazából semmi közöm nincs. Sőt, neked sem.

Ha nem tetszik valami, akkor sajnálom, ilyen az élet. Nekem sem tetszett, hogy Killert elfokoztátok előlünk többször is, és ott még csak nem is oda-vissza ütésről volt szó, csak egy támadásról. Úgyhogy elmehet a fenébe az, aki papol nekem hülyeségekről. Keresd a hibát magatokban, megteszem én is a mi klánunknál, jó? És le lehet szállni rólam és rólunk, nem véletlenül vagyok ilyen inaktív mostanában a külsőn, mert állandó ellenségeskedés megy, amit rettenetesen jól szítotok. Gratulálok Remynek, jól kiképzett erre.
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)

Last edited by vityu; 11-08-2012 at 08:31..
Reply With Quote
The Following 5 Users Say Thank You to vityu For This Useful Post: