View Single Post
Old 11-08-2012, 07:08
Surranohalal's Avatar
Surranohalal Surranohalal is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 65%

Quote:
Originally Posted by Dave View Post
Tehát kézenfekvő a megoldás: tegyük szükségessé, elengedetlenné.
Gondolok itt arra, hogy bizonyos tolvaj akciókat kizárólag felesek végezhessenek: haszonszerző tolvajakciók és ártó tolvajakciók. Így egy összetettebb szöviháborúnál szinte elengedhetetlen lenne.
Információt bárki szerezhessen a másikról, de támadó tolvajakció legyen faji sajátosság...

Gyakorlatilag most tényleg minden úgy van kialakítva, hogy a tolvajok hátrányban vannak
1 ott a bank, tehát pénz biztonságban
2 ott a könyvtárkulcs... (megoszlanak a vélemények, de a tény az tény marad. Egy nem teljesen analfabéta gnómtól nehéz tekit lopni)
3 törpe raktárkulcs. nédd már megint a tolvaj húzz a rövidebbet
4 ork ( kitámadásnál plusz +20% védelem tolvaj és mágikus akcióval szemben)
5 zombi, faji sajátosságok...
6. óriás ( nincs mit hozzáfűzni)
Ha kikerülhetetlen, akkor viszont szövinként 1 feles lesz, akkor a többi látja kárát (pl emberrel mi van akkor, legyen az is?

1. valóban jelenleg
2. másnál meg a piacon van. jópár gnómot ismerek aki csak 5.ben használja a kkulcsot, feljebb egyszerűen tök mind1. a készüli meg vérszomjra, kapura kell
3. raktárkulcsot szerintem csak véletlenül tesz fel az ember, illetve lámák és mf törpék. semmi értelme annak a faji varinak. unalmamban szoktam feltenni a törpével, de engem úgyse lopnak egyéb okok miatt ^^
4. amelyik felesnek az számít hogy az ork kap kitámadásit, és ezért bukik tolikkal... annak tök mind1 amúgy is egy jobb tolis 50%ra lopja orkokat tök mind1 milyen helyzetben
5. zombinál egyszerűen nincs mit lopni. a faji csak az ártókra vonatkozik. de minden zombi szegény, és újra felé tendál, vagy a küzdelmes amortizálás lépés és fajváltás felé.
6. óriás alapvetően nem kéne bányásszon, kaját azért jókat lehet lopni. sokkal több a rúna általában mint máshol. ölni nem lehet olyan könnyen, de ez elsősorban varira vonatkozik, viszont mivel jóval több van azért lehet... ne feledjük elég hátrányt kap azért cserébe ő is. tény ez a faj a legjobban védett toliktól, viszont ha 1 kocsmás akkor nem a félelf kell izgassa hanem pl az egész szövi
Reply With Quote