View Single Post
Old 11-06-2012, 18:01
Surranohalal's Avatar
Surranohalal Surranohalal is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 65%

Quote:
Originally Posted by Pirostraktor View Post
Szerintem nem annyira átgondolatlan. Először is ha egy felessel napi egyszer lépsz be halott vagy, de nézzük számokban is.

Kb. 70-80% körül mozog így durván azoknak az épületeknek az aránya, amik embert vagy katonát tartanak tf esetén (a tornyok meg a rakik számolódnak le egyedül). 20-25% kocsmával ez azt jelenti hogy kicsivel több százalékban 21-26% körüli részét eszik meg a tolik a kajának. Könnyített példa: van egy 10 körös felesed, tehát ha a tolik nem esznek, mert összelopják a kaját, akkor ez annyit tesz, hogy 13 körös az a feles.

Neked személy szerint megérné +3 kör miatt lopni a semmit, elpallni a készüdet, hogy aztán tolis létedre béna legyél kb. 9 körig? Kétlem.
20% kocsmánál 3,8% területnyi tanyát nyerek így körönként 1 lopással. 3% készüli nem nagy kunszt.

úgy is mondhatnám hogy ezer hekin ez 500as gabcsiárnál 15%nyi bank termelésének felel meg. (persze az ár lehet kisebb, vagy akár nagyobb is)

ergó a feles lenne a legjobb gabonatermelő piacra

nem tudom én nem kötném lopáshoz nem hangzik túl jónak

esetleg 1 vagy több lopás esetén a kövi körben NEM esznek. lopj körönként ha ezt akarod...
Reply With Quote