Quote:
Originally Posted by Surranohalal
amúgy szerintem nem rossz a bankok átlophatósága de csak ésszel, ez tényleg felsőbb szinteken kezd el számítani.
viszont 5-6 körről ne lehessen már lopni szinte semmit mert minden gyíkarc onnan próbálkozna egy sűrűbb mezőnyben és kezdj vele amit tudsz, aztán amikor a kövi orim fellép (ezúttal alá) és 80% üresre gyalulom jön a sírás ...
az meg hogy felessel ne lehetne kárt okozni enyhén téves, ugyanis akár egy törpe "tolissal" is durva károkat lehet okozni. jártál nyersipiacon mostanság?
de hogy legyen benne az is amire elsősorban reagáltam
én simán támogatom. de lehessen törlésig mészárolni üzenetek olvasása nélkül :]
amúgy szerintem az ember pont hadivarira lenne ideális ha nem lenne cafat gyenge minden. de ugye variból lehet gyenge elvileg
|
OFF: Ha majd a felesem képes lesz felvenni a versenyt egy hadissal 2 körön belül, akkor nem leszek rákényszerülve arra, hogy 5-6 körre lopkodjak. De jelenleg ha 2 körön belül lopkodsz és kifogsz egy játszani tudó egyént, akkor hamar rá fog tévedni a kezed a szabi gombra.
Az pedig, hogy te törlésig akarsz ütni valakit, csodálatos. Főleg annak tudatában, hogy a tolvaj akciókra van autovédelem. Üssed csak a hátra között kezű embert, pompás játékstílus.
ON:A bank átlopást jó ötletnek tartom. Be kell áldozni érte egy fajt, és nem szekálunk kifejezetten 1 másikat, mint a könyvtárkulcsos dologgal.
Viszont ki kéne találni lassan, hogy mennyire lophasson át, és pontosan milyen feltételekkel.
Az ártó tolvaj akciók hatásfokával nincs különösebb gond szerintem, kivéve a katonagyilok, az egy vicc.
Egyébként Tsobi-t viszont nem értem. Egy kifejezetten defenzív faj(+ védelemmel, - támadó értékkel rendelkezik) milyen felállásban játsszon? Félelfből támadót csinálni olyan, mint fából vaskarikát.