View Single Post
Old 11-01-2012, 09:56
Surranohalal's Avatar
Surranohalal Surranohalal is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 65%

amúgy szerintem nem rossz a bankok átlophatósága de csak ésszel, ez tényleg felsőbb szinteken kezd el számítani.

viszont 5-6 körről ne lehessen már lopni szinte semmit mert minden gyíkarc onnan próbálkozna egy sűrűbb mezőnyben és kezdj vele amit tudsz, aztán amikor a kövi orim fellép (ezúttal alá) és 80% üresre gyalulom jön a sírás ...

az meg hogy felessel ne lehetne kárt okozni enyhén téves, ugyanis akár egy törpe "tolissal" is durva károkat lehet okozni. jártál nyersipiacon mostanság?

de hogy legyen benne az is amire elsősorban reagáltam
Quote:
Originally Posted by Takanohana View Post
most képzeljétek el, hogy a felesnek meg az lenne a faji varija, hogy amíg az aktív, addig minden ellene indított földszerző támadás eredménye nulla lesz. óriási előnye lenne minden hadi országgal szemben. olyan, mint most a gnómnak minden toli országgal szemben.

ja persze, a gnómtól lehet mást is lopni, nem csak tekercs van a világon, tudom, a felest meg lehetne fosztani, nem csak föld van a világon.

abszurd hülyeséget írtam, de direkt. hogy érezni lehessen a tolis országok hátrányát a hadisokkal szemben.
én simán támogatom. de lehessen törlésig mészárolni üzenetek olvasása nélkül :]

amúgy szerintem az ember pont hadivarira lenne ideális ha nem lenne cafat gyenge minden. de ugye variból lehet gyenge elvileg
Reply With Quote