Quote:
Originally Posted by Padlócsempe
Tsobi, szerintem nem feltétlenül jó az a következtetés, hogy csak a játékosok felépítése tehet mindenről.
Sőt, ha engem megkérdeznél arról, hogy mi a jó felépítés egy félelfnek, akkor azt mondanám, hogy nem tudom. Egy gnómnak? nem tudom. Egy 1/A-s orknak?
Ugyanez. Minden csak és kizárólag a környezettől függ.
|
Maximálisan egyetértek. Egy éplista nem lehet fix, de az sem lehet, hogy 1-2%okat tologatunk ide-oda, mondván mi mindent megtettünk, nem megy, erősíteni köll.
Ha én vissza akarok bárkit is csapni, hogy ne legyek teljesen védtelen, akkor nyilván nem építek 13/13-as felest.
Ház: 16%
Barakk: 25% (30%)
Raktár: 5%
Őrtorony: 10%
Kocsma: 24%
Templom: 20% (15%)
A legutolsó felesem valahogy így nézett ki. Ezzel bárkit visszacsappintottam, akiknek nem tetszett a kitüntető figyelmem, párakat pedig még be is kentem gond nélkül.
Más kérdés, hogy haladni nem nagyon haladtam, mert a napi betevőt alig-alig kerestem meg, így át kellett alakítanom éheztetős tanyásra (ezt betudom annak, hogy tele volt a környék devizahitelt nyögőkkel) s végül leújráztam.
De ez megint más tészta. Csak a hadi erősítés részhez hozzászólva ezzel, szerintem nincs szükség rá.