View Single Post
Old 10-31-2012, 15:29
Barbara Barbara is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 83%

Quote:
Originally Posted by Merengő View Post
én nem szertetném ha A ban egy elf egy gnóm vagy egy ork felhúzna egy 15% kocsmát 15% templomot és lelopná az elfek miatt a végletekig kiélezett orkomat. ha ki akarja lopni vállalja be a félelfet. ezért nem lenne jó a kollektív változtatás.
Ennek szerintem senki sem örülne. A fajivarihoz kötés erre pont jó megoldás, ahogy írtad is.
Mondjuk ha tudna lopni a félelf én nem az orkokat tekinteném vele elsődleges célpontnak, hanem az elfeket. 10k pont a lopási határ, ezen belül lehet gondolkodni. Ahonnan még hozok valamit, oda egy ork simán bebont 2 körre és akkor nettó veszteség az egész.
Jelenleg ha valaki elfként vagy termelőként (vagy élőhalottként - nem vicc) kocsmát tart, akkor nem azért tartja, hogy lopni tudjon vagy tőle ne lopjanak, hanem azért, hogy ütés nélkül is meglegyen a 95% katmorál. A fő funkciója még véletlenül sem kerül elő sokszor, ezen biztos változtatna egy jó feles.

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Mi kell ahhoz, hogy a tekercseket védd a tolvajok ellen? Fel kell áldoznod érte a fajt (muszáj gnómnak lenned). Kell lennie elég rúnádnak, kell lennie elég varázslódnak, kell lennie elég készültségednek, és folyamatosan figyelned kell arra, hogy fent legyen a faji varázslat. Nagy területen még így is minden külső hatás nélkül is csökken.
A bankok átlopásának esélye fajivarihoz kötéssel ezen logika alapján még következetes is lenne. Ahhoz, hogy lophass fel kell áldoznod a fajt, mert félelfnek kell lenned. Kell hozzá elég varázsló és rúna, hogy felrakd a fajivarit, kell hozzá készültség (fajivari, térkapu, lopás) és ugyan nem kell folyamatosan fent lennie a varinak, de cserébe be is kell férned tolvajokkal és 10k ponton belül kell lenned... ja és persze az sem árt, ha a célpontnak van bent készpénz az országában
Reply With Quote
Sponsored Links