View Single Post
Old 10-31-2012, 12:37
Padlócsempe Padlócsempe is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 84%

Eltér a véleményem: Mi kell ahhoz, hogy a tekercsemet bevédjem és még gyarapodjon is nagy arányban? Gnóm faj, helytartó és hogy 3 naponta ránézzek az orimra.

Nekem ez sem tűnik soknak és így még gyarapodik is a vagyonom.

Több időt és energiát fektetek egyetlen ütésbe 1/A-ban, mint 4000 környi tekercsírásba 5-ös szinten.
Pedig a másodikkal 2 milliárdnyi vagyont halmazok fel. Amit szintről szintre vihetek magammal tekercsként, és akár minden szinten leújrázhatnám és még 2 yardnyi vagyonom lenne. És soha nem kell attól félnem, hogy ellopják vagy elfosztják. Sőt, én még a kopásfigyelést is meg szoktam spórolni.

Nekem teljesen mindegy, hogy a bank lesz átlopható, a könyvtárkulcs, vagy 100-szoros férőhelyet kap a félelf, szóval ezeket azért írom, mert elég fals dolog, hogy a tekercsírás egy hősi folyamatnak van beállítva, ami szorgalmat, erőfeszítést és figyelmet igényel.

Nincs így. A legunalmasabb, legkevesebb idő és energiabefektetést igénylő, legprimitívebb folyamat, amivel hatalmas, védhetetlen vagyonok vannak létrehozva.

Én örülök ha marad, írogatom továbbra is a tekiket, és kezdem vagyonokkal az ötödik szintet, így aztán a kezdőknek vagy közepes játékosoknak végképp nem lesz esélye, a félelf pedig sosem fog tudni érdemben vagyont lopni.
Padlócsempe (6) (#216127) [4/L]
Csempe (3) (#396380) [1/A]
Padlófütés (2) (#560612) [3/G]
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Padlócsempe For This Useful Post: