Quote:
Originally Posted by Tsobi
Egy általános, mindenkinek szóló kérdést tennék fel, remélem minél többen válaszolnak rá: milyen Fél-elf éplistával szoktatok játszani? Elegendő csak százalékos arányban megadni, akár privát üzenetben is.
Nagyon csodálkozom a rengeteg azt taglaló hozzászólást, amiben a feles üthetőségét, védtelenségét forszírozzák, pontosan ezért jutott eszembe, hogy ezen a téren lehet inkább a játékosokkal van a gond. Vagy nem fordítanak elég időt erre a fajra vagy csak simán nem megfelelő éplistával próbálnak játszani. E két dolog választ adhat azoknak is, akik a felesek "elszegényedése" miatt eregetnek krokodilkönnyeket.
|
22% templom és 33% kocsmával szoktam mindig, de csak 5. szinten. Fentebb nem azért nem vagyok feles, mert gyönge a védelme, hanem mert nincs mit lopni, nem éri meg.
Épp ezért pedzegettem a KK-t és épp ezért nem a védelmet növelő javaslatokat forszírozom, mert szerintem a felesbe ne azért ne kössenek bele, mert nehéz leütni, hanem mert rosszabbul járnak ha nem sikerül rendesen leütni.
Túl magasan úgysem lesz játszható faj akármilyen védőbónuszt kap, mert drága fedezni és szintén nincs mit lopni, tehát nincs miből finanszírozni a fedezést.
Én ezért mondtam, hogy azt kéne lehetővé tenni, hogy tudjon lopni, de ez ellen nagy volt az ágálás, úgyhogy ráhagytam inkább, végül is nekem mindegy.