Quote:
Originally Posted by Barbara
És az 1/A?
|
Én amondó vagyok, hogy amíg legalább 2. csoportig nem használható a feles, addig tárgytalan az A-s dolog. Eleve, akkor lenne értelme, ha a 10k-s szabály módosulna, addig esélytelen.
Quote:
1. Ha feltételezzük, hogy 30% kocsma mellett van 15-15% barakkod meg tornyod, akkor ezeket építve lenne 22,5% mindkettőből, ami 50%-os véderő növekedéssel lehet számolni azonos tolvajerő mellett.
Megjegyzésképpen: egy 30% kocsmás 15/15-ös elfnél ez a megoldás amellett, hogy kategóriákkal (~50%-al) erősebb tolvaj, kevesebb, mint 1%-nyival rendelkezik csak gyengébb védelemmel és pontosan ugyanannyi épületet használt fel.
|
Ugyanúgy üthető, csak van esélye védekezni. (Mellesleg 33%os a védelmi növekedése, én meg 30%al írtam, úgyhogy nem nagy kunszt...)
Quote:
2. Ha feltételezzük, hogy 30% kocsma mellett van 15-15% barakkod meg tornyod, akkor barakkokat építve azokból lenne 30%, ami, feltételezve hogy teljesen kitámad valaki, kereken 100%-os támadóerő-növekedés azonos tolvajerő melett.
|
100%os növekedés saját magához képest, de ugyanúgy nem menne át senkin, max kísérni lenne jó.
Quote:
3. 15% többlet erő helyett szintén arról van szó, hogy 15% extra építési hely templomoknak. Ez még akkor is +100% varierő a jelenlegihez képest, ha feltételezzük, hogy egy 7 körös tf országról van szó eleve 15% templommal.
|
Etesd meg őket