View Single Post
Old 10-27-2012, 20:33
Hex's Avatar
Hex Hex is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 86%

Quote:
Originally Posted by Takanohana View Post
Hex, én csak azt nem értem, hogy, nemrég még versenyt hőbörögtetek, hogy az 1/A-ban a tamagocsizó elf mocsár megöli a játékot. hogy ezek nem csinálnak semmit, csak nyomkodják a felfedezés gombot, és ellehetetlenítik a hadis játékot. és ez ellen tenni kellene valamit.

Az 5. szinten a gnóm tekiíró mocsár, az viszont teljesen rendeben van. pedig ellehetetleníti a tolis játékot. és tudom, fel lehet törni a tekiíró gnómot. elfet meg át lehet ütni.

egyet mondj már meg nekem. tudatlan vagyok, mert még sosem próbáltam fél évig tekit írni 200 hekin. miért kell, miért muszáj az országban tartani a tekercseket a tekiíró gnómoknak? kényelmes persze, ha még piacra sem kell tenni, mert megvédi a könyvtárkulcs. de ennyire ne legyen már kényelmes, ennél még a tamagocsi elf is aktívabb.

és ha már felhoztad a faji varikat, melyik faj spec varija olyan még, hogy valami ellen 100%-os védelmet ad? ha rangsorolnod kellene a faji varikat hasznosság alapján, melyik lenne az élen?

a témához, továbbra sem látom akkora tragédiának, ha a könyvtárkulcs bizonyos fokig átlopható lenne. de annyiban benne vagyok, hogy ne csak a felesnek legyen erre lehetősége, hanem tolierőhöz legyen kötve. vagy akkor a törpe faji varija is védjen 100%-ig a lopások ellen. ugyanazon logika alapján, mint a könyvtárkulcs.
én sose hőbörögtem. Egy 12,5kás elfet fordítottam le és azt az elfet akit kinéztem, be is ütöttem sereggel, szóval értő olvasás is kellene néha. Fentebb meg leírtam, hogy mi miatt nem támogatnám, mivel ti nem a felest akarjátok erősíteni fentebbi csoportokra, csak 200 hekin akartok tartalékot gyűjteni, 0 munkával. Tekercset megírni sok idő, ti ezt az időt akarjátok lerövidíteni, plusz senkinek sem kötelező tekit írni. Nekem sem lenne, de én szeretek :P
Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to Hex For This Useful Post: