Thread: Ember toli
View Single Post
Old 10-20-2012, 21:07
RastArtist RastArtist is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 71%

Quote:
Originally Posted by Dope View Post
a szitu a kov.
4-edik szinten vagyok es nemssze a top, szoval az emberrel megprobalom kihuzni a dolgot es a 3.szintnel kene ajd valami :/
gondolkodom Oriason, vagy maradni emberkent, vagya torp... de gnom nem teccik nekem :/ valahogy nemsmakkol hozzam.
egyenlore aktivitas van boven, csak ugye nekem is kell aludni :/ es MF-kent nemtudhatom hogy ha alszom akkor jonek-e ellenem mert ugye nincs szovitars aki becsorgetne hogy neztek tavol es jon felem a had
szoval mindenkepp valami vedelmes kene, nem akarok hazakisergetni.
mert ugyis csak piacolgatok es ugy haladok majd :/ az embert meg jo otletnek tartottam azokbol hogy vari ellen vedet, katonailag bekene vedeni toliskent meg megint nemigazan lopjak igy :/ de nemtudom. elegge labilis vagyok eteren hogy hogyan tovabb, kizokkentem a dolgokbol
Eddig úgy vettem le a szavaidból, hogy már a harmadik szinten vagy. De akkor félreértelmeztem valamit.

Ha bevédett fajt akarsz, akkor marad az elf. Csak az meg sok aktivitás mellett irdatlan unalmas...lopkodni meg nem jó vele a top fele, mert ha megharagudnak rád akkor vége a dalnak. Bevédett elffel nem lehet visszavágni, csak a szabi gomb marad. Viszont ha meghúzod magad, akkor teljes biztonságban lehet mind a földed, mind a pénzed.

Jómagam törpe kedvelő vagyok. Aktív termelés mellett is lehet tartani 40% barakkot(+10%torony). Ha nappal gépnél vagy akkor az egységek mehetnek a piacra, éjszaka meg feltöltöd magad íjjal(Persze ez csak sok időráfordítás mellett működik.).
El lehet játszadozni az egységekkel, és közben szép pénzt termel. Ha ügyes vagy, akkor lopkodni sem fognak sokat.
Reply With Quote