Thread: Bank reform. ;)
View Single Post
Old 10-18-2012, 15:00
Pool's Avatar
Pool Pool is offline
Senior Member

Activity: 1%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Pirostraktor View Post
Off, és no offenz.

Ha jól láttam, te indítottál volt olyan topikot, hogy a tolisok és a varisok megmentése. És oké, hogy nem tetszik ez a bank átlopósdi, de ahogy Csempe is írta, a véleményednek többnyire azt a részét osztod meg, hogy nem tetszik a javaslat, és ennyi. Nem olvastam(ha mégis volt, akkor elnézést), hogy írtál volna olyant, hogy szerinted mit kéne inkább tenni.

Nyílván, ez egy fórum, és ezért sokan írják be a saját meglátásaikat, kezdők vagy tapasztaltabbak, de a játék fejlődésének érdekében, jobb lenne, hogy ha a nemtetszésetek mellett, ti, nagyobb tapasztalattal rendelkezők is leírnátok a meglátásotok.

Oké, hogy nem pontosan a topichoz kapcsolódó dolog, de az sem lenne megoldás, ha minden apróságnak külön topic nyílna. Off vége.
Ha konkrétan nem is írtam le, de már céloztam rá néhány írásomban: én nem támogatom a bankok mostani "pénzvédelmének" módosítását...
A játék sava/borsa a támadás sereggel, az az igazi játék, amikor kimész és várod, mit lép az ellen, mi lesz körkor, hazafelé, stb...
Van pénzed, ha látsz sereget, hogy bármit is tegyél ellene, ne csak nézz, mint az iskolás, ha kérdezek tőle valamit...
Ehhez képest itt páran azt szeretnék, hogy akinek van bőven pénze, az tartson hozzá 40-50-100 bankot, mert ha nem, akkor könnyen kilopják alóla akár 6-8 körről is és nem igazán tud tenni semmit sem ellene...
az meg végképp marhaság, hogy majd ettől elterjednek a felesek a játékban, aki ezt hiszi, az hülye vagy nem régóta van itt
kb ennyi...
Nem is akarok többet ehhez a topichoz fűzni, nekem ez nem jön be (így biztos nem) és kész...
Reply With Quote
The Following 3 Users Say Thank You to Pool For This Useful Post:
Sponsored Links