View Single Post
Old 10-16-2012, 13:35
Padlócsempe Padlócsempe is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 84%

Quote:
Originally Posted by BeeLord View Post
Egervári valóban nem jobb a közelmúltbeli elődeinél, de nem is rosszabb. A magyar foci pedig nem szar, csak a mai kor gazdasági berendezkedéséhez igazodott. A klubcsapataink és a válogatottunk eredményei sem rosszak, inkább csak reálisak.

Mindemellett a futball nem csak magáról a játékról, illetve annak minőségéről szól. Elhiszem, hogy a kismillió specializálódott sportcsatornának hála ma már csak a Real Madrid - Barcelona üti meg egyes nézők (bámulók?) ingerszintjét, de egy futballstadion még mindig képes pozitív élményeket adni a kilátogatónak, még akkor is, ha a látott játék nem tökéletes. Jómagam utoljára a DVSC - MTK kupadöntőt láttam helyszínen, és kövezz meg az "igénytelenségemért", de jól éreztem magam azalatt a két óra alatt.

Tippem szerint a legjobb játékos(ok?) alatt Huszti Szabolcsot érted. Ha tévednék, javíts ki! Róla annyit szeretnék megosztani, hogy bár az utóbbi hetekben élete formáját produkálja, azért én még nem felejtettem el, hogyan játszott a válogatottban. Utolsó 10-20 mérkőzésén a teljesítménye annál is haloványabb volt, mint amit a Zenitben produkált, ettől függetlenül már-már Sebők Vilmosét idézte az arckifejezése, amint a talajt szidta minden elrontott passza után. Az ilyen játékosokra talán tényleg nincs szükség.

Értem alatta Huszti Szabit, akihez hasonló teljesítményt az elmúlt években senki nem nyújtott a magyar játékosok közül, de ki emrte mondani azt, hogy mi folyik itt.

Értem alatta Tőzsér Dánielt, aki a belga bajnok csapatkapitánya volt, most pedig kezdő egy olasz elsőosztályú csapatban, de egérkének ő nem elég jó játékos.

Értem alatta Vass Ádámot, aki utánpótlás válogatott volt és remek képességű játékos, csak éppen ki merte mondani, hogy a csapattársai bundáztak.

Értem alatta Leandrot, aki sokkal jobb játékos, mint Laczkó, mégsem kerül még csak szóba sem a neve sunyibánál. (Talán anno nem akart a vidibe szerződni?)

De lehet nézegetni a faszrajzolót, meg az ötlettelen csapatát, csak ne felejtsetek el a lelátón bégetni, hogy teljes legyen a kép

Aki meg a hangulat miatt jár ki, annak javaslok egy fradi meccset a szektorból. Még a másodosztályban is nagyobb volt a hangaerő, mint 20-30 ezer ember esetén a Puskásban.
Padlócsempe (6) (#216127) [4/L]
Csempe (3) (#396380) [1/A]
Padlófütés (2) (#560612) [3/G]
Reply With Quote