Thread: Bank reform. ;)
View Single Post
Old 10-15-2012, 12:08
RastArtist RastArtist is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 71%

Megfogant bennem egy egész egyszerű ötlet.
Mivel 2 részre osztjuk a játékot(A, és az összes többi csoport), ezt az ötletet is osszuk két részre.

Sok minden hektár függő, így ez is lehetne az.

4000Ha alatt: A bankok max. 50% pénzt védenek. A maradék 50% lophatósága pedig tolierő-arányon múlna. Teszem azt, háromszor annyi toli kelljen. Így egy kifejezetten tolvaj ország még mindig le tudja lopni a népet. Ellenben a többiek nem.
(Ezt a tolierő-arányt persze még be kell lőni, és fokozatossá tenni.)

4000Ha fölött: A bankok max. 90% pénzt védenek. Így ebben a magasságban ismét közel lophatatlan a pénz, így az ettől félők is megnyugodhatnak.

Ezzel a módszerrel ráadásul kis hekin kicsit kevesebb bankot is kell tartani. Ami még a hadisoknak is jó, viszont a tolis legalább tud lopni.

Ha van ebben valami bukkanó, kihasználható gyenge pont, azt tessék szépen az arcomba vágni. Főleg az anarchosok kritikáira lennék kíváncsi, mivel azon csoportokban sosem játszottam, így nem tudom, hogy ez milyen hatással lenne rájuk.

(A 4k Ha-tól való váltás szerintem nem nagy gond, mivel elég sok minden változik hektáronként. pl.:Tekercskopás, épületfenntartási költség. Így nem érné olyan váratlanul a népet ez a módszer.)

Last edited by RastArtist; 10-15-2012 at 12:11..
Reply With Quote