Quote:
Originally Posted by none
nem ez a probléma szerintem, utoljára kb 2 éve kipróbáltam mire jó még a toli.. kb semmire, mert nincs mit lopni, vagy ha van, akkor azt sokkal drágábban megtorolják rajtad 
bár szerintem, ha ez a módosítás bekerülne az is csak rövidebb távon segítené a tolikat(bár ez azért több dologtól függene), de már ha csak a félelfre bekerülne az is érdekes lehetne 
|
Igen, csak rövid távon segítene az valószínű, de ha már megjelennek a tolis országok nagyobb számban az már fél siker, mert az aztjelenti, hogy sokkal több érdemi visszajelzés születne a hátrányokról és a kiküszöbölendő bakikról.
Jelenleg a toli csak arra jó, hogy éplistázzon és szövitmérjen. Max gyújtás meg hasonlók egy szövifight esetén, de ez elenyésző ahhoz képest, hogy egy tolis kb. az ideje 70%ában unalomra van ítélve, mert érdemben egy hadi országhoz sem tud hozzapiszkálni. Ezt most nem ártás szinten értem, hanem haszonszerzés, és ugyebár egy tf felest is fenn kell tartani valamiből.
Na most, jelenleg az a szitu, hogy ilyenkor a 20-30 bank miatt lényegében semmit sem tudsz ellopni és vagy tanyázol, ami eleve gyengít, vagy bevállalod valaki könnyebb célpont megcsapolását. Válasz? Több sereg, tövig és újrázhatsz, mert a veszteségeket nincs amiből pótold, mert az ellopott anyag,pénznek többszörösét leverik rajtad.