Thread: Bank reform. ;)
View Single Post
Old 10-11-2012, 07:11
Pirostraktor Pirostraktor is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 65%

Quote:
Originally Posted by Hex View Post
Alapesetben én a problémát inkább abban látnám, hogy a régi játékosoknak már több személyisége van, régen játszik, felessel nehezebb az ő számára előírt topba jutni, új játékosok meg kevesen vannak.

lennének új játékosok, szerintem több lenne az ilyen fajjal játszó játékos is.
Ebben is van igazság, de valakitől nem veheted el azt amiért évekig szenvedett...

A második rész pedig épp az amit fordítva közelítünk meg mi ketten Szerintem épp azért nincsenek új játékosok, mert elment hadi felé a játék (a tekiíró gnómtengerről inkább ne beszéljünk.) Jelen esetben hiába mondod valakinek, hogy gyere próbáld ki ezt a játékot, mert izgalmas csatákat vívhatsz, amikor kezdésnél a legtöbb fajról le kell beszéld, mert a hadisodás miatt halálra vannak ítélve.

Egy kezdőnek pedig egyszerűbb bekempelve lopkodni vagy varizni, mint hadakozni. Csak nagy büszkén fellép, hogy simán átment az 5ösön, és aztán a sokbankos hadisok közt éhendöglik Ezért mászott ki belőlem az a javaslat, amit sokféleképpen lehet módosítani szerintem. Ha az az 1yard sok, akkor lehet venni 15%al is. A fórumnak ez volna a lényege nem? Hogy megosszuk a meglátásaink és próbáljuk előrevinni a játékot
Reply With Quote