Quote:
Originally Posted by Hex
Alapesetben én a problémát inkább abban látnám, hogy a régi játékosoknak már több személyisége van, régen játszik, felessel nehezebb az ő számára előírt topba jutni, új játékosok meg kevesen vannak.
lennének új játékosok, szerintem több lenne az ilyen fajjal játszó játékos is.
|
Ebben is van igazság, de valakitől nem veheted el azt amiért évekig szenvedett...
A második rész pedig épp az amit fordítva közelítünk meg mi ketten

Szerintem épp azért nincsenek új játékosok, mert elment hadi felé a játék (a tekiíró gnómtengerről inkább ne beszéljünk.) Jelen esetben hiába mondod valakinek, hogy gyere próbáld ki ezt a játékot, mert izgalmas csatákat vívhatsz, amikor kezdésnél a legtöbb fajról le kell beszéld, mert a hadisodás miatt halálra vannak ítélve.
Egy kezdőnek pedig egyszerűbb bekempelve lopkodni vagy varizni, mint hadakozni. Csak nagy büszkén fellép, hogy simán átment az 5ösön, és aztán a sokbankos hadisok közt éhendöglik

Ezért mászott ki belőlem az a javaslat, amit sokféleképpen lehet módosítani szerintem. Ha az az 1yard sok, akkor lehet venni 15%al is. A fórumnak ez volna a lényege nem? Hogy megosszuk a meglátásaink és próbáljuk előrevinni a játékot