Quote:
Originally Posted by Merengő
én sem válaszolnék, ha kettőből kétszer elfokoztam volna  feleslegesen hoztad fel a 100 csatátokat amikor szükséges volt rögtön elfokoztatok amint lehetett.
|
Volt több sereg, ami befért és akkor nem volt elfokozás pl. kapásból amikor a klántársatok ütött nemrég, és el is vitt vagy 400 hekit. Sőt volt olyan is, hogy nem voltunk biztosak a védésben és mégse lett elfokozás.
Sok szájhős itt minden kisérésnél elfokozna, mert nem tudná védeni a sereget ami szembemegy
Quote:
Originally Posted by yogibear
Akkor igy jártam, jobbak voltak és kész, de én még most is azt mondom hogy a meglévő pénzmennyiség nagyban meghatározza egy harc kimenetelét..ha behivsz az utcáról bárkit az is kiküld neked 500k lovat ha meg támadják elfokoz másik 500k t és nyert, ehhez nem kell taktika , most nekem nehogy félreértsétek nem azt mondom hogy ebből áll Remyék játéka,mint följebb már mondtam én elismerem a játéktudásukat, ezt most ugy általánosságba mondom és továbbra is tartom magom ahhoz hogy a pénz igenis számit, és ezt most nem siránkozásként mondom hanem egyszerűen ez a véleményem!
|
Ja akkor hívj be az utcáról valakit

Utána is lehet fokozni az elfokozott országnak, sőt ha egyszer befért a sereg, akkor befér még egyszer és még egyszer. Nincs végtelen tartalék senkinél!
A pénz pedig számít, de édes kevés, ha nincs mögötted a rutin + az évek.