Quote:
Originally Posted by crion
Ha valakit megütsz alulról és vissza támad és Te alábontassz, majd alulról ütöd még pár sereggel, ami ugye nem lehet tul kicsi a seregdobás miatt mert ugye ha már ilyen jól taktikázol akkor ezzel is számolsz akkor mondjuk jó lenne ha ennek utána számolnál hogy 2 átlagos ország mekkora sereggel üti be a másikat ezzel a beetetéssel hogy a másik ugy gondolja hogy te max sereggel mentél ki ráadásul 8 tábornokkal...
Azzal biztos mindenki tisztában van hogy a földnek van a legnagyobb értéke de azért ha valakit igy megütsz akkor az alábontás szintén tartalék függő is lehet vagy szövi függő.
|
hol írtam, hogy max. sereggel? Ezt te gondoltad bele. Én azt írtam, hogy olyan sereget küldök ki, ami felülről is átütni 8 tábornokkal. Legalább is ő ezt gondolhatja. Ez közel sem azt jelenti, hogy max. sereget küldtem ki és engedni kellene. Mutatok rá példát
2011-09-16 05:00:56 Ezüst Árnyak (#580211) elfoglalt 149
hektárt x) országától.
2011-09-16 07:00:55 Ezüst Árnyak (#580211) elfoglalt 62
hektárt x) országától.
2011-09-16 07:00:55 Ezüst Árnyak (#580211) elfoglalt 137
hektárt x) országától.
2011-09-16 07:00:55
[-5 kör] x) elfoglalt 62 hektárt Ezüst Árnyak
(#580211) országától.
2011-09-16 07:00:55
[-5 kör] x) elfoglalt 151 hektárt Ezüst Árnyak
(#580211) országától.
2011-09-16 09:00:54 Ezüst Árnyak (#580211) elfoglalt 49
hektárt x) országától.
harcoltam egyszerre 10 ország ellen is. Azt az A-s korszakomat szerettem

)))
Szóval az a lényeg, hogy ha használod a fejed és tudsz olyat lépni, amire nem számít a másik, akkor nyert ügyed lehet. És még milliárdok sem kellenek hozzá. Tudnék sok taktikát mondani, de mindenki tanulja meg a saját stílusát és saját maga tapasztalja meg, hogy milyen érzés, egyelőre felépített taktikával legyőzni az aktuális ellenfelet
Akkor olcsó volt a nyersi nagyon, ezt még hozzátenném
igaz, hogy itt alábontanom nem sikerült, de ott hibázott ebben a szituban az ellen, hogy korán fokozott rám két körre, folyamatosan frissítettem a pontlistát és mikor két körön láttam, küldtem a két sereget, de alábontanom már nem sikerült, vagy nem tudtam eldönteni, hogy ki indította előbb a két sereget és azért nem is csináltam nagyon semmit. Erre már nem emlékszem
És alacsonyabb hekin elég szépen lehet így játszadozni. Természetesen minél magasabban vagy, annál másabb a szitu. Magas hekin biztos nem lett volna ilyen ez a csata. De szerintem 5-6k hekiig simán be lehet vállalni egy ilyen csatát. Talán picit még tovább is.