Thread: 1A események
View Single Post
Old 10-10-2012, 12:51
crion crion is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 65%

Quote:
Originally Posted by Hex View Post
Csak azt nem értem, hogy ebben mi a taktika, hogy tudod, hogy kinn van egy ország és akkor küldesz rá 1, 2, 3 sereget

nekem kicsit "magas" ez a "taktika"

Taktika az, mikor kimész sereggel, beetetve az ellent, hogy x paci 8 tábornokkal mentél ki, hogy felülről is beüsd, közben a maradék pacit bekészíted 2-3-4 tábornokkal és annyi kajával hogy 3 körre véletlenül se menjél ki. Szerintem ez taktika

Látod hogy jön az ellen, rád fokozott nagy távolságból, de menni akarsz rá. Kiszámolod, hogy mennyit kell bontani két körhöz, beállítod a bontást a sereget, a két körös kaja a rakiban, plusz bontás, hogy lehetőleg ő felülről csapódjon.
kv előtt 2 mp-el bontasz, sereg, bontasz hármas kombóval hintába ülteted. Ez megint taktika.

de amit te írtál, az minden, de nem taktika
Ha valakit megütsz alulról és vissza támad és Te alábontassz, majd alulról ütöd még pár sereggel, ami ugye nem lehet tul kicsi a seregdobás miatt mert ugye ha már ilyen jól taktikázol akkor ezzel is számolsz akkor mondjuk jó lenne ha ennek utána számolnál hogy 2 átlagos ország mekkora sereggel üti be a másikat ezzel a beetetéssel hogy a másik ugy gondolja hogy te max sereggel mentél ki ráadásul 8 tábornokkal...

Azzal biztos mindenki tisztában van hogy a földnek van a legnagyobb értéke de azért ha valakit igy megütsz akkor az alábontás szintén tartalék függő is lehet vagy szövi függő.
Reply With Quote