Thread: 1A események
View Single Post
Old 10-09-2012, 18:30
Bukta Bukta is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 72%

Quote:
Originally Posted by Padlócsempe View Post
Pökhendi volt hát, mert levertünk a gyerekről 4000 hekit, és utána azt lesi hogy mit csatázunk mással. Semmi köze hozzá.

És még ha lenne is: a hiéna a játék része. Semmi erkölcstelenséget nem látok benne. Ha elfem lenne sokat hiénáznék, orkként általában a hiéna másik oldalán vagyok. Tudok ellene védekezni, és ha még sem sikerül, akkor csak annyi történik, hogy pont oda kerülök a hiéna alá, és bizony ő lesz a következő célpontom.

De a stílusomon szerintem meglátszik, hogy idegesít, hogy ahelyett, hogy akiket legyőzünk, azt tervezgetnék, hogy legközelebb felveszik a kesztyűt, inkább idejönnek osztani az észt.

A Black Dragon meg ne féljen már annyira a Big Gun névtől
Csempe, kezdjük azzal, nem vagyok már gyerek, és nem volt az 4000 heki. Nem volt kevés, mert a klánütésekkel együtt 2500-at buktam. Ellened viszont pozitív mérleggel jöttem ki, úgyhogy megkérlek szépen szállj le a magas lóról, mert ahogy elnézem a Te szekeredet (is) más húzza. Tudom, több tapasztalatod van, többet és jobban játszol, hiszen Te vagy Csempe, de a stílusodon van mit csiszolni, ahogy az arcodon is. Magyarázatod még mindig erőtlen ficánkolás...
Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to Bukta For This Useful Post:
Sponsored Links