Thread: 1A események
View Single Post
Old 10-09-2012, 11:17
Mors Mors is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 65%

Quote:
Originally Posted by Remedy View Post
Ez szamomra is uj fogalom volt. Raalltok egy klanra (ergo 2 korosek lesztek rajuk), valaki ezt kiszurja klanpontlistabol. Meg kinnt sincs a sereged, de mar megtamad egyeniben szamolas nelkul valaki, "hatha" kimesz tamadni a klannal egyutt. Nem tud 1 kort varni, amikor mar felmerhetne tolikkal, hogy mennyi sereged is van tavol... (Rajtam ezert is pattantak akkor)
esetleg azért nem tud 1 kört várni, mert nem 70-80k pont távban kíván csapódni
Egyébként ehhez picit jobban kell figyelni illetve picit nagyobb a kockázata annak h nem jön össze, de ezenkívül nem tudom, h "morálisan" miért kellene elítélendőbbnek tartani, mint a hiénázás más formáit.A koncepció ugyanaz.

Amúgy meg azt látom, h nagyjából az nem hiénázik, aki nem figyel, kicsi a csoport, nem igazán lehet válogatni, aki meg esetleg elvből nem, az is kapni fog néha, úgyhogy egy nagyobbacska hátrány lesz nála, ha elmulasztja ezeket a "lehetőségeket"

Lehet, hogy nem szép és különösebb gratulációt se érdemel, de ez a flame fórumon, h "hiénáztál - de te is hiénáztál - de én nem úgy, én nem annyit stb stb.." ez így vicces
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Mors For This Useful Post: