Thread: Bank reform. ;)
View Single Post
Old 10-04-2012, 12:51
RastArtist RastArtist is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 71%

Három dolgot emelnék ki, ami nagyon szúrja a szemem ebben a témában.

-Az természetes, hogy hadi úton el lehet venni a másik pénzét, de ugyanezt tolvajokkal megtenni már felháborító, ezért lehetetlenné kell tenni. (Pedig ezt a célt szolgálják a tolvaj országok, semmi mást.)

-A játék jelen állapotában a háborúkhoz 3 fontos dolog kell: pénz,pénz,pénz. Erre a 'három' dologra mégsem kell különösebb figyelmet szentelni. Hiszen a 90%-át megszerezhetetlenül a piacon tartod, a maradék 10% pedig ellophatatlanul van az országodban.

-Az az érv, hogy "Én kínkeservesen megírtam azt a kis millió tekercset -teljes biztonságban- napi 0-1-2 belépéssel, nehogy már neked esélyed legyen elvenni ezt. Ennyi munka után."

A pénz védelme fontos. Szerintem a játék jelentős része a pénz előteremtéséről, megvédéséről, felhasználásáról szól. De a megteremtése nem igényel semmit, csak időt. Megvédése pedig, szintén csak időt. Gyakorlott szövetségnél általában megoldott a napi 20-24 órás távol, habár bizonyos helyzetekben még csak ez sem szükséges. Ez így nem normális, csak kényelmes. A játék egyik legnagyobb kihívását pedig nem kéne kényelmessé tenni, szerintem.

Nyilván nem kell olyan extrém helyzeteket teremteni, mint a 12,5% bank. Egyszerűen lehetőséget kell teremteni mind a pénz ellopására, mind a megtartására. Aztán győzzön a jobb.
Reply With Quote