View Single Post
Old 10-03-2012, 21:45
Hex's Avatar
Hex Hex is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 86%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Itt jön képbe az én egyik nagy vesszőparipám... Ha a kezdő úgy áll hozzá, hogy ő itt a nagy király, és azt csinál, amit akar, őt viszont nehogy meg merje bárki is támadni... ráadásul ugye sereggel nemigen tud védekezni, marad a "szóbeli" harc... na most ilyenek után nem csoda, ha a kezdőt addig ütik, amíg mozog.

És ezt én egy teljesen komoly, létező problémának látom.

Nagyon sok kezdő megtalálja a lehetőséget, hogy hol reklamálhat, ha szerinte aránytalanul sok támadást kap valakitől -- de ugyanezek az emberek a kulturált viselkedés alapjait még nem találták meg. Az ilyen ellenőrzések legnagyobb hányadában úgy kell zárni az ügyet, hogy bocs, de ilyen provokálás mellett az a csoda, hogy csak ennyi támadást kapsz. Ha ezek az üzenetek jelentve lennének, akkor az illető már játékban se lenne.

És ezt leginkább a friss regisztrálók esetében látom.
emlékszem anno, mikor fősulin regeltem még ide, akkor játszottam először a hódítóval. Volt hogy írt valaki üzit, hogy szerinte min változtassak az országomon. Kemény voltam, visszaírtam neki, hogy szerintem tök jó országom van. Kaptam egy sereget, egy toli és egy vari akciót és írta, hogy szerinte nem régi szép idők utána megfogadtam a tanácsot, csak sajnos már nem tudom ki volt, utána töröltem és pár éve játszom újra akkor mondjuk pár hónapig toltam csak
Reply With Quote