Killer:Én nem profikról beszéltem, hanem normál/átlagos játékosokról. Az egyik 4 yardal(sőt többel) mászkál, a másik 1-2vel.
Továbbá, én nem azt mondtam, hogy pénzt adjunk nekik, hanem esélyt arra, hogy ők is pénzhez jussanak. De ha valaki megmutatja nekem, hogy mégis miképp jutna pénzhez kezdőként úgy, hogy közben nem verik halálra, és játékélménye is legyen...hát leborulok előtte. (A tolvajokat senki ne hozza fel kérem, mert ők már hosszú ideje nem életképesek.)
u.i.:Nagyon hálás lennék ha építő jellegű hozzászólással gazdagítanád a témát, nem pedig provokálnál. Köszönöm.
Padlócsempe: Szerintem ott a hiba az érvelésedben, hogy alapvetően úgy gondolkozol, mint egy dörzsölt játékos. Megszokott -hozzáértő- szövetségesekkel, rutinos játékstílussal, tapasztalattal, persze, hogy könnyű dolog ez. De egy kezdőnek ez nem adatik meg...
Egy MF kezdő törpének elhordják a tekercseit, a nyersanyagát, lefosztják, és lazán le is földelik. Arról nem is beszélve, hogy ha nem VIP, akkor még a tartalékát is elég nehezen tudja rejtegetni. Ne magyarázd már be nekem, hogy az a pár nyamvadt tolvaj aki még 4.szinten elvergődik, nem pont az ilyen törpéket kutatja sóvárogva, hát dehogynem. Szóval ez a termelés 5.,4. szinten szinte esélytelen egy kezdőnek. A törpe nem kezdőknek való faj, és végképp nem MFnek.
Örülnék ha ezen az ötleten tovább lépnénk, vagy magyarázzátok el, hogy egy ilyen ország hogyan tudna boldogulni. Mert elméletben szép, de a gyakorlat nem ezt mutatja.
|