Quote:
Originally Posted by Padlócsempe
Amit érdemes mindenképpen megfogadnod: Ha valami problémád van és elakadsz, akkor inkább a tippeket fogadd meg, amiket tapasztalt játékosoktól kapsz, ne pedig a játékszabályokat akard megváltoztatni.
|
Kérlek ne térj ki rám, mert itt nem erről van szó. Én tudok alkalmazkodni, simán megoldhatom én is, hogy gnóm legyek és tartsak min. 100 könyvtárat, ellavírozok, hogy ne legyek top30%ban és még a morálom sem csökken. 100 könyvtárral meg 20 körönként jön 10k teki, ami az emlitett 2000 körrel is (2000/20)*100 ami 1 milla tekercs, ezt tudom csinálni 1 évig és lesz 4 milla tekim, ami rosszabb időkben is legalább 4 yard.
De ez totális OFF. Témára visszatérve, egy kezdő játékos nem úgy fog neki, hogy neki szenvedélye a Hódító, ő nem fog egy évig ülni 200 hekin, főleg úgy, hogy más orija nincs is amivel foglalkozzon. Más választása nagyon nincs, ha a fentebbi csoportokban nem akarja, hogy szétkapják. És itt lent is a csoport nagy százaléka szabadságon van, a maradék java pedig minimum 100 könyvtárral vési a tekercset. Elég ránézni a diplóra. Már újdonságnak számit, ha valaki nem min. 100 könyvtáros tekiiró orit keres....
És ha már ilyen alul meghal a játék, akkor az egyre kevesebb és kevesebb országot, új országot eredményez felfele... Amiket én leirtam, az csak javaslat volt, nem muszáj abban az irányban megvalósitani a dolgokat, épp ezért kérdezlek titeket, akik már szinte kivülről fújjátok az összes apróságot, csak arra akartam rávilágitani, hogy nagyon vontatott lett a lenti élet, ami egy friss játékosnak könnyen a kedvét szegheti. És kár lenne a statikusság miatt elhanyagolódni hagyni ezt a játékot, mert másképp nagyon jó, logikát is igényel, kitartást stb.