View Single Post
Old 09-07-2012, 04:57
Ghosti's Avatar
Ghosti Ghosti is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 97%

Quote:
Originally Posted by Pool View Post
jaja, csak a mostaniak már hozzá lettek szoktatva a pénznyelő, aranyat/drágakövet/gombát/csillagot/lófaszt áruló játékokhoz, ahol 0 tudás, sok sms és máris te vagy a király...

aztán, ha mégsem és kapnak pár pofont akkor máris "hűű, de szar ez a játék, miért nem én vagyok a király" felkiáltással jönnek a fórumra (már ha megtalálják)...
Ehhez csak annyit tennek hozza, hogy a piaci jollet igen konnyebbiti a feljutast, de sajat tapasztalatom hogy nincs javukra mert ugye a tandijat mindenkinek meg kell fizetni nemcsak a jatekba de bizony az elet minden teren.

Aztan feljutnak az Aba es olyan uziket kapsz az 1Aban, hogy te csalo fel oraja meg 5 korrol loptalak most meg 1 korre a sereged...
meg egy 2 szemelyes szovibol beutnek egy 10 szemelyesbe azert a par hekiert es utana jon az uzi, hogy jol van mar latom nekunk nem erdemes egymassal foglalkoznunk...
a kovetkezo meg csak par honapja tortent, hogy 2 napig minden 2-3 oraban gombozve voltam es kapun is nezegetett egyfolytaban egy alattam levo orszag, a harmadik nap mar ugy latszott nem birta tovabb es kaptam egy uzit, hogy miert nem epitesz mar nehany nyamvadt korhazat. Mosolyogva valaszoltam hogy nekem jo igy is. Azt vissza irt hogy ha neked jo nekem is csak igy lassabban mulik el a betegseg, ja es nem tudlak kisergetni mert az en orszagom nem birna ki ezt a hatalmas nephianyt

Akkor kerdezem en mit vartok el az ujjaktol? Tapasztalatot csak gyakorlatbol lehet szerezni. Meg ugye a sugot is gyakrabban kellene olvasni

http://csak-egy-maradhat.com/
Reply With Quote