Thread: mf vs szövi
View Single Post
Old 08-29-2006, 11:33
Burning Burning is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 97%

na szóval akkor az volt a kérdés hogy hogy lehet legjobban beverni egy szövit de hát szerintem az egyértelmű hogy ezt úgy akarod megtenni hogy utánna az oridból maradjon valami nem ezenkívül úgyvan én ha gömbözgetnék tök nyugiba és rátalálnék egy hadira aki a szövetség vezére akkor nyitnék rá térkaput és felmérném a szövetségét. ezek után megpróbálok rájönni ki a másik hadis (ha van) és akit-ket nem birok meggömbözni az lesz a vari meg a toli utána várok egy napot és elkezdem a 2 hadit ártózni olyas annyira hogy nagy emberhiány legyen meg kajából is de ha van pénz ezt pótolja ezek után betámadnám a két hadis úgy hogy ne maradjon pénzük ezt délután és ha erre nem reagálnak éjszaka leszedem a varit meg a tolit földre és én szépen elmeek és ha erre vmit csinálnak zúzom tovább a hadikat és ha megnézed egy toli ill. vari felfedezéssel kap földet ez 20 kör én addig bemehetek bárki ismeretlenhez földért és akkor már meglógtam marad a két hadi egyiket megpróbálom leföldelni akkor nem biztos hogy a maradék üldöz
Reply With Quote