View Single Post
Old 07-19-2012, 21:32
Pool's Avatar
Pool Pool is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Tudja, hogy mit jelent a max teki. Tudja, hogy mivel jár a hiánya. Jelezve van neki, hogy mindjárt leesik a max alá.

Mennyivel jár jobban, ha PONTOSAN tudja, hogy mikor fog kopni, és csak akkor vesz/lop/akármi tekercset, mintha ugyanezt mondjuk 4 körrel előbb teszi?

Nem tudok olyan helyzetet elképzelni, amikor ki kell centizni, hogy valamit márpedig abban a körben kell csinálnia egy kezdő játékosnak, amikor kopik.

Egy dolgot tudok elképzelni: a sokmillió tekerccsel rendelkező országokat, nekik jól jöhet, de egyfelől ők nem kezdők, másfelől ki tudják ők is számolni, hogy mikor fog kopni, harmadfelől ha nem akarnak számolgatni, és nem is tudják mikor kopik, akkor is megoldják, hogy amint visszajött piacról, rögtön eladják. Negyedfelől pedig ilyen helyzetben én kifejezetten örülök a kopásnak, hiszen rendeltetéstől eltérően használnak ezek az országok funkciókat.
Már írtam, hogy nekem sose volt sok tekim és nem is lesz...
Szóval nekem nem lényeges, ha kukába kerül, az sem...

De csak 1 kérdés:
Miért jó az annak a sok 10 millió egységet piacon tartónak, hogy lássa azt, mikor jön meg pontosan a cucca, mint az, ha vkinek több milla tekije az oriban van és akkor rakja, ki, amikor kell?
Nem mindegy, hogy kirakom reggel és megjön holnap délre, mint ki kell raknom éjjel és megjön majd hajnalra...
De mégeccer, tőlem akár felejtős is lehet...
Reply With Quote