Quote:
Originally Posted by Burning
erről már nyitottam egy topicot de konkrétumokat várnék melyik a legkönyebben szétszedhető szövi és melyik a legalkalmasabb faj ilyen dolgokra vegyünk 300 hekit mindenkinek
|
Ha konkrétumokat vársz írj te is azt
Egy varis orival nehezen tudsz eredményesen harcolni egy szövivel, hacsak nem teljesen csórók és belerokkannak a rengetésekbe. Egy tolis orival szintén nehéz a dolog hacsak nem egy elf vagy aki mondjuk képes visszaütni is ha megtámadják. Sztem egy MF-nek vajmi kevés sansza van, hogy szétszedjen egy jól működő szövit, DE kijöhet mégis győztesen ha pár összecsapás (toli-vari harcok) után beveri 2x az egyiket és elhúz onnan felfelé. A magam részéről ezt az egy megoldást tudom elképzelni úgy, hogy az MF jól jöjjön ki a dologból. Mindehhez is kell persze némi szerencse és elég nagy rutin. Ehhez a leginkább alkalmas faj talán az óriás kb 15-20% templommal és 45% barakkal meg némi toronnyal. Egy ilyen orival jó kézben van kb 50% esélyed, hogy minimális veszteségekkel megúszd a nagyobb károkat és úgy menj el onnan, hogy be is verted valamelyiket

Persze csak akkor ha nem húzódik el a hadművelet napokig