Thread: Hollószárnyak
View Single Post
Old 08-28-2006, 12:08
VérGyöngyTyúk Z VérGyöngyTyúk Z is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Miután megnéztem Iarwain testét hátrébb lépek. A szoba falait kezden nézni és megvizsgálom az ajtó zárait (retesz, egyebek, nem tudom mi van rajt pontosan), hogy sérültek, e. Az ajtó kulcsal zárható, retesz nincs, a zárakon nem látsz karistolás nyomot, de annyira nem értesz hozzá, hogy megállapítsd, belülről piszkáltál-e. Aztán azt próbálgatom mennyire csapnak zajt ha használják őket. Az ajtó is nyikorog, mint minden más ebben a fogadóban.
-Védekezett valami, vagy valaki ellen. Szerintem abban egyetért mindenki, hogy nem öngilkos lett, hanem megölték. Attól vannak a karmolások a kezén (láttál már karmolást, a tenyerén nem karmolások vannak, hanem vágások, ez egyértelműen látszik, megnézed közelebbről is a vágásokat?), fegyver nélkül akarta magától távoltartani az ellenfelét. De hogy miért nem kiáltott segtségért?! Szerintem erre egy oka lehetett. Amikor a gyilkosával szembekerült, nem ismerte fel benne a fenyegetést. Magánál gyengébbnek vélhette és mikor az rátámadt, már ideje sem volt fegyverrel védekezni. Emellett valóstínüleg mágia is volt. Minimum egy csendvarázs a szobán.
Körbehordozom a tekintetem a többieken:
- Őr a folyósón és a ház körül. Plussz Capullo a szobában. Ha bármi hangosabb dolog történt volna valaki biztos meghallja és felkelti a többieket. Látta a támadóját. Ez biztos. Valami lélekidéző kellene. Ha a Nagyúr miatt - az úr felé biccentek - ölték, meg akkor is jobb lenne mielőbb megtudnunk, ha valami régi haragosa volt azt sem ártana tudni. Képes valaki felfedezni mágia nyomait. Iarwaint a szobát és Capullo-t is meg kellene vizsgálni.
Capullora nézek:
-Ne haragudj, de pillanatnyilag te vagy aki egy szobában aludt egy élő félelffel és egy holt mellett ébredt.

Erre a kérdésre majd Mike válaszol, ha erre jár.
Annyit elárulok, Capullo nem látott és nem hallott semmit ami gyanús lett volna. Ő feküdt le legkorábban, a sebei és a kimerültség miatt mélyen aludt.

Last edited by Chris; 08-28-2006 at 12:28..