Quote:
Originally Posted by Remedy
Meg egy kiegeszites, ami eszembe jutott:
Szerintem az nem normalis, hogy egy kis kilences+-nak olyan szovetseget kelljen keresni, amiben nincs nagy kek szam, majd ha veletlen valaki eleri ott is, akkor azt rugjak ki.
Azaz miert kellene, hogy lassabban haladjon egy 10-es egy 9-es meg 2db 7-es, mint egy 9-es es 3 8-as? (Akik kov korben mar 3.5 evente tudnak majd szintet lepni mondjuk a mostani rendszer szerint...)
|
Én úgy látom, hogy Ati vagy nem érti, vagy nem akarja megérteni, hogy mi lesz a probléma forrása. Én sem örülnék neki, ha a szövimnek azért kellene bomlania, mert túl régóta játszunk együtt és sok kék számunk van. Remyvel kell, hogy egyet értsek, pedig engem nem fog érinteni, mivel nem akarok már sokáig játszani.
viszont ez, ha így marad, Ati egy dolgot fog elérni ,még pedig azt, hogy a 8+ szemes régi játékosok is elmennek, miközben csak annyit kellene változtatni, hogy az első hely helyett, elég legyen az 1-4. hely valamelyike a csoportban. És ez vonatkozna szövisre és mf-re is egyaránt, ergó az mf-eket sem érintené hátrányosan.