Quote:
Originally Posted by Merengő
és ez miért nincs benne a híradóba? majdnem minden nap megnézem ha nem melózom melóban is több hírportált olvasok ha van rá időm de nem láttam sehol. de lehet szelektíven olvasok
a rendőrségnek fokozottan kéne figyelni "rátok".
|
Egyik ismerősöm azt mondta, hogy ő a TV2 Tények műsorából értesült a bankrablásról, de én nem láttam. Én csak a megyei napilapban olvastam egy hosszabb lélegzetvételű cikket, amiből egészen pontosan nulla információ volt igaz pl. Egyébként is a rendőrök úgy tájékoztatták a kiérkező riportereket kapásból, hogy "nem találtak fegyverre utaló jelet" (kb még mielőtt bárkit megkérdeztek volna), erre fel a neten egyből fegyvertelen rablásról írtak, holott egy órán belül megtalálták mind a két fegyvert. Megtalálták a pénzt is, meg a ruhákat is, de a tettest még nem. Egy embert sem vittek be 72 órás őrizetbe sem. Közben egyik ismerősöm öccsét több mint 30 napja előzetesben tartják egy piti ügyben, mert az egyik "áldozat" egy fideszes tag pereputtya.
Amúgy vicc az egész, ahogy működik ez ország. Tudnék mesélni részletekbe menően is, de a beazonosíthatóság miatt nem teszem. Annyit azért megjegyeznék, hogy ezek fényében is mostmár komolyan tervezek egy kontinenssel arrébb költözni.