Quote:
Originally Posted by Redback
A könnyítésről egy szót sem szóltam, csak megjegyeztem, hogy azért elég nagy különbség van klán és klán, valamint játékos és játékos között
Oké Kill, Te először léptél A-ba, a többi 9 ember? Ha ők is először léptek A-ba, akkor szerintem Ti kivételes emberek vagytok.
|
Pedig így történt. Egyedül Taki volt régi motoros A-ban, de nem igazán volt motivált mivel lehetetlennek tünt még akkor a 12k hekis minimum földje. emmellett nem igazán volt aktív sem.nem volt még kedvezményes földleadás sem, nagyon komolyan megfizettük a tanuló pénzt azért amit akkor megtanultunk... a semmiből épült fel az a sarkvidéki klán, egyedül a név a sorszám volt ezeréves... se tudás se vagyon nem volt mögötte A-ból...
Jack tény hogy igazságosabb az Anarchos fordulási rendszer, de nem feltétlen emiatt csökken a létszám. egyszerüen az egész játékban ez a tendencia már egy ideje...
Én még mindig azt mondom, hogy lent kezdödik a baj. Szerintem nagy hiba volt leszedni a nagy termelőket, lehet tisztább lett a játék így, viszont az indulás az új játékosoknak sokkal nehezebb. egy új játékos nem fog leállni tekercset írni hetekig, mert 2 nap után le is tojja az országát. a régiek meg szép lassan kikopnak.