View Single Post
Old 02-10-2012, 19:26
vityu vityu is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 90%

Quote:
Originally Posted by Herrscer View Post
Nem a + pénzszerzés gyanánt tartok ennyi tanyát, mert még ennyivel nincs túltermelésem.
Továbbá nem tudom, hogy mennyire lennék sebezhetőbb, ha leállok a kocsmák építésével.
Így elég könnyen beférnének hozzám a tolisok és ha tekit vinnének, azt egy jó darabig pótolni se tudnám.
Ezért is szeretném megtartani nagyjából az épületek %-os arányait.
Szerinted az mennyire kivitelezhető, hogy 500 hektárig tovább megyek nagyjából ezzel a % épület aránnyal és ott az eddig felhalmazott pénzemmel lebontanám a kocsmákat+templomokat olyan szintig, ami egy hadisnak kell és felrakom az el nem férő toli, illetve varisokat a piacra, közbe pedig elkezdeném építeni ezek helyére a barakkokat és a piacról befolyó pénzből pedig gyorsan feltölteni?
Ha ez úgy lenne egyszerűbb, ahogy te mondtad, akkor azt javasoltam volna. Ha 17% tanyával sincs túltermelésed, akkor sürgősen vegyél be tekercset, mert azért van a mezőgazdasági.

Körbenéztél már a csoportba? Láttad a többi "tolvajt"? Nem tudom melyik csoportról beszélsz, de szerintem 13% kocsmával se sokan férnek át, mivel már nem divat a fél-elf se a full tolvaj ország. És ha az a véletlen 1-2 befér, az sem fog nagyon lopkodni. Te meg 13%-kal átlopod a környéked 90%-át.

Én inkább félnék egy jó szövetségtől, mert egy valamire való hadi ország ezt nem 1 sereggel tudja egyszerre ütni.
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
Reply With Quote