Thread: Póker
View Single Post
Old 02-09-2012, 22:00
Tsobi's Avatar
Tsobi Tsobi is offline
Senior Member

Activity: 16%
Longevity: 94%

Hogyan kell két leosztás alatt elbukni egy nyerő pozíciót?
Első lecke:

3000 NL TX verseny, harmadik óra után vagyunk még 20-an. Én Chip Leader kb. 400k zsetonnal, második 280k, harmadik 200k, vakok 2000/4000.

1. leosztás: kézben pikk K 10, hívás 16k-ig, 1 (a második helyezett) megadó. flop A10K, szivárvány. Check, 32k-ig hív. Részemről agyalás, mondom nem szaladok előre.. Call. Turn 10. Én vagyok az Isten!!! Check, Ő all in hív, nincs mese.. call. Mutatása: A 10. Boldog vagyok.

2. leosztás (2 perccel később): kézben 1010. Preflop hívás 19k-ig, 2 megadó. Hova kerültem, te jó ég.. ? Flop J99. Előttem két check, részemről all in, kb 100k. 1 dobás, 1 (a korábbi harmadik) megadás. Mutatása: 9 2, különböző színű. Elébemegyek a kérdésnek: nem, nem jött 10-es.

Még boldogabb vagyok s ennek szellemében megkérdem a nyertes játékost, hogy miért adta meg a preflop hívásom ilyen hulladék lappal? Elárulja a nagy titkot, Ő bizony meg sem nézte, csak automatán Call-olt. Van még mit tanulnom...

A nemzetvédő katona, a nemzettartó paraszt, a nemzetépítő munkás, a nemzetvezető értelmiségi, a nemzetmegtartó nő és a nemzet halhatatlanságának záloga, a magyar ifjúság hitvallása:
Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!

„Extra Hungariam non est vita ; si est vita, non est vita.”

Last edited by Tsobi; 02-09-2012 at 22:28..
Reply With Quote
Sponsored Links