Thread: 1A események
View Single Post
Old 01-21-2012, 03:57
Ghosti's Avatar
Ghosti Ghosti is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 97%

Quote:
Originally Posted by Tsobi View Post
Legnagyobb egyéni foglalás tegnapról az 1. szinten:
2012-01-10 15:00:54 Pacific Metropool (#396555) elfoglalt 695 hektárt Ghostship (#1142) országától.
Quote:
Originally Posted by vityu View Post
Nem semmi volt a tegnapi nap, megérdemelten lett ez a legnagyobb. Grat!
Vityu,

Bocsi hogy megcsak most irok de kicsit el voltam foglalva.
Igen, ellenetek mindig elvezet harcolni, csak kar hogy nalam mindenki a melobol probalt jatszani telorol, de nem mentesul mondom, jo ellenfelek vagytok es egy tenyleg tiszta harc ment le mindaddig ameddig bele nem szolt mas.
Mindketten tudjuk ez sem az elso sem az utolso utkozesunk volt. Mi most egy kicsit vissza vonulunk mert megint tagcserek meg miegymas.

Quote:
Originally Posted by vityu View Post
Hálistennek a Hanyatlás még szabadságon van, úgyhogy a közelben nem volt senki. Viszont ha lett volna, vagy én kerülök le oda, ahová az ellenfelek, akkor én is megkaptam volna a magam hiénáit.
Mi is koszonjuk az izgalmakat es a fair harcot. Talan legkozelebb elore felkeszul mindket csapat es kozosen kituzunk egy idopontot es ki is hirdessuk, igy egyik csapatnak sem marad semmi kifogasa es aki majd akkor beleszol azt kozosen nullara verjuk

Gratula nektek, es addig is tovabbi jo jatekot!

http://csak-egy-maradhat.com/
Reply With Quote