View Single Post
Old 12-08-2011, 11:28
Merengő Merengő is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 91%

Quote:
Originally Posted by Remedy View Post
Ezt inkabb fogalmazd at ugy, hogy "akik utni szeretnenek" es "akik olcson menekulni szeretnenek".

Nagyklanok kozott is van, amelyik az utobbit kepviseli, es tuti van kisklanok kozott is, ami az elsot.

Igazabol en azt nem ertem, hogy azt miert nem lehet megerteni, hogy ez nem egy tervezett, atgondolt dolog. Ez egy amugy tok jo modositas felesleges mellektermeke. Szerintem egy aktiv kisklan, ha ertelmes tagjai es vezere van, orul, ha rajuk allnak. A kidobalas lenyege ugye, hogy a raallas is eszre legyen veve, ergo valamilyen szinten aktiv klannak kell lenni.

Szerintem az 1/A lenyege a klanutes, amit ez a kiskapu sokak szamara teljesen bezar, es hazardjatekka teszi.
de azt is szem előtt kell tartani, hogy az sem tartható állapot, hogy felépítesz egy olyan klánt egy olyan mezőnyben ami lazán bever egy jól összerakott klánt. egyéniben nem kell tartani senkitől, és még védeni is tud rendesen. mert a lentebbi országoknak védeniük kell a pozícióját is úgy, hogy mellette fenntartsa az ország kiadásait. egy 800k értékponton lévő orikból felépített klán lazán megteheti, hogy a környékkel mnt-t köt termel pár hónapot majd felhúz 70% barakot 15% toronnyal kidobál pár tagot és már mehet is az 500-600k értéken lévőkre akiknek nincs mnt-je a környékkel benne van a pontlista sűrűjébe, nem teheti meg, hogy ne tartson tanyát kovácsot stb. a piaci árak miatt nem tud akkora sereget bevenni kp-ből amekkora elég lehet nagyobb orik beveréséhez, és ha ki is támad őt biztosan hiénázni fogják ellentétbe a nagy országgal. még azt is tegyük hozzá, hogy a támadó fél ráálláshoz több milla egységet is elfokozhat, amit bontóversenyben űberelni szinte lehetetlen. én ezért nem támogatom a felvetett javaslatot.
Reply With Quote