Quote:
Originally Posted by Remedy
Ezzel nem ertek egyet. A "felholt" statusz sajat dontes volt. (mindig lavirozni kell, hogy ne gyengitsem meg magam annyira egy (klan)csata soran, hogy konnyu celpont legyek, vagy igyekszem hamar talpra allni - amugy mivel visszautottek, nem is voltak annyira konnyu celpontok) Cseppet sem tudom elitelni a Csak egyet, hogy kapva kaptak az alkalmon, sot, inkabb dicserem a szemfulesseget.
Parhuzamkent - nem egy nagy orszag esett mar vegig a fel pontlistan egyetlen hibas, vagy tulzott merteku dontes miatt, es ilyenkor senki nem szidta az ezt kihasznalokat.
|
Pont ezért jó az, hogy más értékrendekkel vagyunk megáldva. Nekem sokkal többet ér az, amikor valaki nem csak akkor tud szúrni, amikor a másiknak háttal van, vagy ha az elbotlott, és éppen tápászkodik fel a földről.
Sajnos nem tudom, hogy mi van belül, hogy hogy álltak, mi hogy történt, mivel én is csak külső szemlélő voltam. Végignéztem az egészet. Túl nagy bontások voltak mindkét részről, a különbség csak annyi volt, hogy a sarkvidékiek serege hazaért, a többiek már bent is voltak, és csókolom.