Thread: 1A események
View Single Post
Old 12-05-2011, 17:28
vityu vityu is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 90%

Quote:
Originally Posted by Remedy View Post
Ezzel nem ertek egyet. A "felholt" statusz sajat dontes volt. (mindig lavirozni kell, hogy ne gyengitsem meg magam annyira egy (klan)csata soran, hogy konnyu celpont legyek, vagy igyekszem hamar talpra allni - amugy mivel visszautottek, nem is voltak annyira konnyu celpontok) Cseppet sem tudom elitelni a Csak egyet, hogy kapva kaptak az alkalmon, sot, inkabb dicserem a szemfulesseget.

Parhuzamkent - nem egy nagy orszag esett mar vegig a fel pontlistan egyetlen hibas, vagy tulzott merteku dontes miatt, es ilyenkor senki nem szidta az ezt kihasznalokat.
Pont ezért jó az, hogy más értékrendekkel vagyunk megáldva. Nekem sokkal többet ér az, amikor valaki nem csak akkor tud szúrni, amikor a másiknak háttal van, vagy ha az elbotlott, és éppen tápászkodik fel a földről.

Sajnos nem tudom, hogy mi van belül, hogy hogy álltak, mi hogy történt, mivel én is csak külső szemlélő voltam. Végignéztem az egészet. Túl nagy bontások voltak mindkét részről, a különbség csak annyi volt, hogy a sarkvidékiek serege hazaért, a többiek már bent is voltak, és csókolom.
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
Reply With Quote