Lehet, hogy nekem nincs A-ban tapasztalatom, de úgy tűnik, nektek meg lassan más csoportokban nincs...

Az enyém spec köszöni jól van, nyilván előrelépve majd változni fog a körülményeknek megfelelően, de ez másik történet. Nem azért akarom ezt a változtatást, mert nem vagyok elégedett a morálommal (megvagyok most a 86%-kal, nem emiatt kaptam be 5 sereget, hanem mert véletlenül lovakat vettem íj helyett

), hanem mert szerintem logikusabb és következetesebb lenne, hogy ha vari és toli beleszámít kocsmaarányba, mint sereg, akkor beleszámíthatna minden másba is (ugyanúgy alakíthatnák akcióikkal a saját morált, mint a sereg is, persze súlyozva), vagy pedig semmibe. Arra nem is gondoltam, hogy az ellenfél morálját lehetne befolyásolni, szerintem bőven elég a rengetés okozta lakossági morál csökkenés (különösen a nag ymértéke miatt), ill a vihar által nyújtott "szolgáltatás". Gondolom az ötlet eredeti szerzője is csak saját változóra gondolt.
Nyilván önmagában egy ilyen módosítás nagy eltolódást eredményezne, de ezért kellene a finomhangolás (ahova viszont akkor lehet eljutni, ha nem a "hagyjuk, jó a régi és kész" hozzáállással próbálunk állítólag fejleszteni és jobb játékot létrehozni) pl. a 85%-hoz tartó elfnél másként hatna (hogy azért legyen különbség, ne az legyen h amit elf összeszed plusz, azt mások meg ezzel, akkor nincs értelme egyiknek sem), kis utánagondolással szerintem kialakítható lenne.