Quote:
Originally Posted by Cpt Balu
És nem azért kell a módosítás, mert egy kezdő játékos nem tudja tartani a morálját, hanem mert az összes élezett varis ország (kezdő vagy 9 szemes) hasonló cipőben jár, és talán örülnének ennyi lehetőségnek (amit hadisodás esetén amúgy is elvesztenének, tehát választhatnának, milyen utat követnek).
|
Nincs mar olyan, hogy varis orszag. Ha megis van, hamar eltunik a sullyesztoben.
Nincs igazad, en siman tudnam tartani a katmoralom hadisvaris orszaggal.
Quote:
Originally Posted by Cpt Balu
A tippeket meg köszi, de tudom hogy a jelenlegi országomnak melyik stratégiára van szüksége.
|
Ezekszerint megsem tudod, ha problemat okoz a katmoral, es ezert jatekmodositast kovetelsz. Nem konnyu valoban, de ha minden nehezebb problemara jatekmodositast kernenk, semmi kihivas nem lenne a hoditoban.
(Az az otlet meg egyenesen noonszensz, hogy pl rengetnek is, es a katmoralom direkten is csokkenjen tole - ha erre gondoltal) - raadasul kisebb mertekben ez mar igy is benne van a jatekban.
Tiszta jo lenne, hogy alulrol 6-7 korrol szetrengetnek, a katmoralom is szetesik, es meg be sem tudom verni az illetot.
Netkapu ide vagy oda, en nem a forumregisztraciodbol, hanem a mondataidbol iteltem a kezdobbet. (nem tipikus kezdot)