Quote:
Nem veletlen nem tudsz topicot nyitni: egy kezdobb jatekos eloszor tapasztalja ki a jatekot, mielott vilagmegvalto javaslatokat hozna.
|
Netkapu mond valamit? mert nekem igen, nem ma kezdtem ha érdekel

Csak fórumtól voltam eddig távol, most már tudom, miért is. És nem fogok azért összehozni 50 postot viccekkel vagy offolva, hogy ettől máris tapasztaltnak számítsak...
Még mindig ott a másik variáció, hogy vari/toli akciók hassanak (kisebb) mértékben morálra (ha már egyszer katonának számítanak... vagy mégsem?), hisz ti is jól tudjátok, hiába hadisodik egy vari, hiába a szövi help, akkor is keveset tud majd ütni, ami csak ideig-óráig ad megemelt morált.
És nem azért kell a módosítás, mert egy kezdő játékos nem tudja tartani a morálját, hanem mert az összes élezett varis ország (kezdő vagy 9 szemes) hasonló cipőben jár, és talán örülnének ennyi lehetőségnek (amit hadisodás esetén amúgy is elvesztenének, tehát választhatnának, milyen utat követnek).
A tippeket meg köszi, de tudom hogy a jelenlegi országomnak melyik stratégiára van szüksége. De megint kirívó példája annak, hogy míg a kezdőknek az "ez a sorsod, fogadd el, és oldd meg ahogy tudod" jut, addig a változások többsége pont amiatt esik el, mert a régi motorosok rinyálnak, hogy az nekik megoldhatatlan problémákat okozna (akár a kezdők...

) Ezen azért elgondolkoznék...