View Single Post
Old 12-03-2011, 12:37
Cpt Balu Cpt Balu is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 73%

Quote:
nos a változást is valószínűleg azok a hadis orik fogják ellenezni, akik pont ezt használták ki ütéshez
Én mondtam h nem fog tetszeni hadisoknak... Ezért is tettem hozzá, hogy akkor tolikra nem vonatkozna (elvégre kocsmájuk már megvan), csak varisoknak lehetne kis segítség.
Mégegyszer összefoglalva:
- hadisoknál van sereg, lehet ütni, van morál, cserébe kisebb toli/vari erő, pro-kontra: 1-1
- tolisoknál van kocsma, magas morál, cserébe gyengébb sereg/vari, pro-kontra: 1-1
- varisoknál nincs kocsma (ha van akkor kevés a nagy létszám miatt), gyenge sereg és toli, pro-kontra: 0-2

így remélem már szembetűnőbb, mi is lett volna a javaslat lényege... Ha már ennyire azt mondod, hogy valamit valamiért, akkor talán a "valamit" és a "valamiért" tag is egyaránt szerepelhetne...
És nem téged akarlak meggyőzni, akinek épp gondja van A-s elfekkel, hanem rávilágítani hogy lehetne finomítani a balanszon, pusztán a logikusabb játékmenet érdekében (nem pedig előnyhöz juttatásért, hiszen minden változás előnyt hoz valakinek, ezek alapján soha nem szabadna feljeszteni)
Reply With Quote
Sponsored Links