Quote:
Originally Posted by Remedy
Remek, akkor menj be egy plazaba, es nezd meg min nevetgelnek a szoke eladonok, es vasarlonok egymas kozott, es gondold ujra... :P
Reszemrol itt be is fejeztem, nagyon nem gondolod at, amit irsz.
|
Számukra van értelme. Ez bőven elég. Számomra is van értelme, ha jól érzem magam. Vagy Téged zavar, ha valaki más jól érzi magát?
Noh, most már ott tartunk, hogy Te tudod, hogy én mit nem gondolok át. Egyre jobb.
Quote:
Originally Posted by Hex
nem az a baj, hogy nem látnak szívesen, hanem hogy úgy szólsz (szépen írtam) bele dolgokba, hogy nem játszol, halvány lila gőzöd sincs a játékhoz és érv nélkül nyomkodod a lefele kezet, mint egy hülye gyerek. Ha már megtisztelsz valakit azzal, hogy lefele kezet adsz neki, akkor azt illik megindokolni is. Bár belőled jelenleg egy csak, miért ne, há mer azért indoklást néznék ki.
nyomkodhatod 
|
Nos. Az érettséginek nem tudom mégis mi köze van a játékhoz. Elmagyaráznád, kérlek?
Amúgy csak Poolnak szoktam random adni. De a letiltás óta nem látom a hozzászólásait, úgyhogy nem kap.
A többieknek általában akkor adok, hogyha full off vagy egy kérdező/javasló személy hozzászólását szimplán lenézik, és értelmes válaszra sem méltatják, csak nagyjából lehülyézik, indok nélkül, vagy indok nélkül offolják szét a témát. Szerintem ehhez nem kell a játékból vett bármilyen tudás. És igenis, erős érvem van, hogy mit és miért nyomkodok, céltudatos felhasználó vagyok. Az, hogy valaki nem érti meg ezeket az érveket, az nem jelenti, hogy nincsenek.
Továbbá: az ittlévők többsége rengeteg ilyen kézhez nem ad semmilyen érvet, csak nyomja. Azok nem zavarnak? Érdekes.
És akkor azt még nem említettem, hogy azért azt nem mondanám, hogy halvány lila gőzöm sincs a játékhoz. Nem tudom, mi alapján ítéled meg, hogy mennyit tudok a játékról, nem emlékszem, hogy találkoztunk volna játékon belül.
És lám, elő is jött, hogyha 2-3 ember ír valamit, és a többieknek nincs róla fogalma, akkor elhiszik. Kész valóságshow.