Quote:
Originally Posted by Remedy
Miazhogy logikaval? Manapsag tesztet kell irni, vagy mi? Amugy a helyedben nem lennek buszke arra, hogy semmit sem tanultal ra... Bar biztos el voltal foglalva a lefele kezek nyomogatasaval, vegulis ertheto.
Sajnalom, ha erre halad a mai fiatalsag.
|
Igen, csomó eldöntendő kérdés volt az érettségiben, vagy igaz/hamis típusúak. "Ezazhogy" logikával. De két perc alatt utána tudtál volna nézni.
Az, hogy kifejezetten az érettségire nem tanultam külön, az nem jelenti azt, hogy amúgy nem tanultam rá. És igen, büszke vagyok arra, hogy ötös a töri érettségim.
A hozzászólásod maradék része pedig a "köszönjük Emese" kategória. A matekkal voltam elfoglalva, amiből az emeltem nem véletlen lett 99%.
Én egyáltalán nem sajnálom, hogy arra halad a mai fiatalság, hogy azt tanulják, ami érdekli őket, és ami szükséges egyetemre is, és amiből később meg akarnak élni. Engem őszintén szólva hidegen hagy, hogy mi történt az ókorban, meg, hogy milyen fals teóriákat gyártottak az évek folyamán, amit ma tanítanak nekünk végül. A matematika jobban megfogott.