Quote:
Originally Posted by Merengő
az én keresztapám hentes. 2 hetente vág malacot, a tiszta haszna rajta 30000 forint vágásonként. ezt úgy csinálja, hogy magának kiveszi először azt a húst amit ők szeretnek kb 2 hétre előre, a többit meg eladja. és így van rajta ennyi haszon. szerintem megéri 
drágábban adja mint a boltba de mégis megveszik tőle, mert ez házi és friss hús. (a malacot nem ő neveli fel kilóra veszi)
|
És itt a lényeg, a hentes majdnem a kétszeresét vissza tudja forgatni, ha feldolgozza, de ott se mindegy a minőség, mert ha hurkát, kolbászt csinál belőle az jó meg szép hasznot hoz neki, de a minőség nem mindig van meg...
Én csak és kizárólag a nevelés költségeire gondoltam, h nem mindig jön ki olcsóbbra...
__________________
A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk.


A Száműzött visszatér! (#708833)