Quote:
Originally Posted by Fefe013
Ezzel azért tudnék vitatkozni...
Pl tavaly a kukorica ára(ha nincs saját termés), a táp ára, stb nem biztos, h kevesebbre jött ki, mintha megveszed a boltban, s ott csak azt veszed meg amit kell, s nem rakosgatod a fagyóban a család által nem kedvelt részeit..
Bár az is igaz, h a sajátnál tudod, h min nevelkedett s, h kezelték a húst míg az asztalodra ért, s magának a disznóvágásnak is van egy feelingje sztem, nálunk távolabbi rokonok is jönnek, úgyhogy félre ne érts nem ellene vagyok, sőt, csak nem biztos, h mindig megéri a dolog.....
|
ehhez még azt hozzá tudom fűzni hogy idén elmentünk böngészni ide a környékbe  150-200kg kukoricát ha nem szedtünk össze akkor semennyit  és vidéken azért több a kukorica föld  persze nem mondom azt hogy fedezi a deznyóka felnevelését az a pár kiló kukorica de azért olcsóbbra kihozza ha az ember szán rá egy kis időt 
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
Last edited by Dragi; 11-15-2011 at 13:45..
|